Sport

2013.10.25. 15:00

A DLSZ több programmal is segítene a rászoruló embereken

A napokban Dunaújvárosért díjat kapott helyi labdarúgó szövetség új bizottságot hozott létre.

Gróf András

A Társadalmi Felelősség Bizottság megalakulásáról a szövetség főtitkárát, Petrás Gábort kérdeztük.

- A tömegsport népszerűségére alapozva már eddig is különböző módon támogattuk a rászorulókat. Ezt a tevékenységünket szeretnénk most  jól behatárolt keretek között, szervezetten működtetni. A szövetség a jövőben olyan kezdeményezéseket, javaslatokat támogat, illetve segíti megvalósításukat, amelyek értéket ápolnak, vagy teremtenek, közcélúak. Tudjuk, hogy egy felelős társadalmi szervezet sikere nem csak az eredményein keresztül mérhető, hanem azon a tényen is, hogy miként szolgálja a közösséget, változtatja meg az emberek mindennapjait. Az egészséges életmód hirdetésével, a sportolás lehetőségével igyekszünk megerősíteni a baráti társaságokat, csoportokat.


Petrás Gábor főtitkár (b) mellett Szatmári Ádám – a kisfiú javára is jótékonykodott a szövetség

A Társadalmi Felelősség Bizottság elnökévé Tóth Imrét választották: - A terveink szerint számos programmal segítünk majd a rászorulóknak, az egészségügyi vagy más okból segítséget igénylőknek. Társadalmi törekvéseinkben nem csak saját elképzeléseinkre és tapasztalatainkra támaszkodunk, hanem a már megvalósult ötleteket is alkalmazunk.

Az elnök hozzátette: - Arra törekszünk, hogy inkább kevesebb, de jelentős, általunk támogatott vagy szervezett rendezvény legyen, hiszen erőforrásainkat így tudjuk a legjobban koncentrálni. Tevékenységünkkel kapcsolatban fontosnak tartjuk a korrekt tájékoztatást, amit rendszeresen meg is teszünk majd a rendelkezésünkre álló médiafelületeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!