Sport

2017.05.02. 17:00

A Ferencvárost várják Dunaújvárosban - ötezer szurkoló érkezhet a mérkőzésre

A labdarúgó NB III Közép csoportjának harmincadik fordulójában hazai környezetben lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapat. Az újvárosiak vasárnap 18.30 órakor várhatóan telt ház előtt fogadják a Ferencváros második számú együttesét.

Gróf András

A tegnapi sajtótájékoztatón a DPASE vezetőedzője, Dobos Barna először a Dabas-Gyón FC elleni idegenbeli sikerről, majd a Fradi elleni találkozóról beszélt.

- Örülök a magabiztos győzelemnek, és a mutatott játéknak. Ilyen idegenbeli teljesítmény kell, ha a bajnoki címért akarunk játszani a jövőben. Az előrejelzések szerint sok szurkoló kíséri el a Fradit a vasárnap, így remek hangulatú mérkőzés várható. Valószínű, hogy többségben lesznek a vendégnézők, de ennek ellenére természetesen mi a három pont megszerzéséért lépünk pályára. Szepessy Róbert még az eltiltását tölti, rajta kívül mindenki harcra kész.

Vaszócsik Viktor a Dabas-Gyón elleni találkozón 1-0-ás állásnál nagy bravúrt bemutatva akadályozta meg a házigazda csapatának egyenlítő találatát.

- Vendégként egyre masszívabbak vagyunk, ami kevesebb kapott gólt eredményez. Örülök, hogy védésemmel segíthetnek a csapatnak. Izgatottan várom a vasárnapi mérkőzést, hiszen a hírek szerint ötezer szurkoló várható. Ritkán játszunk zsúfolt lelátó előtt. Ilyen körülmények között egyértelműen győzni szeretnénk.

Az újvárosi csapat fiatal támadója, Dobos Áron két góllal, és két gólpasszal vette ki a részét a múlt heti 4-0-ás győzelemből.

- A dabasi mérkőzésen az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Csak idő kérdése volt, mikor szerezzük meg az első találatot. Különösebben nem izgulok, de várom, hogy igazi futballhangulatban léphessek pályára vasárnap este. Nagyon jó a hazai statisztikánk, amit nem szeretnénk lerontani.

A harmincadik forduló további párosítása a következő: Pénzügyőr SE - Budafoki MTE, Szigetszentmiklós - Komlói Bányász, Békéscsaba II - Dabas-Gyón FC, Méhkeréki SE - Szentlőrinc SE, Pécsi MFC - Paksi FC II, FC Dabas - Mórahalom VSE, Dunaharaszti MTK - Szekszárdi UFC, Hódmezővásárhelyi FC - Várfürdő-Gyulai Termál FC. GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!