Sport

2016.10.21. 15:05

A Fradi lesz a vendég - Ezúttal is ajándékot sorsolnak ki a piros és fehér színekben érkezők között

Dunaújváros - Az első osztályú futsal-bajnokság alapszakaszának hatodik fordulójában hazai környezetben játszik a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

A Dunaújváros Sportcsarnokban hétfőn 19 órakor az FTC Futsal-Fisher Klíma lesz az ellenfelük. Az újonc jelenleg két megszerzett ponttal az utolsó előtti helyen szerénykedik. Nem szabad azonban lebecsülni őket, hiszen az egyik döntetlenjüket Szombathelyen érték el, míg a másik pontjukat otthon a Nyírgyulaj KSE ellen szerezték. Érdekesség, hogy a vendégeknél játszik Nagy Attila, aki tavaly még a dunaújvárosi klub tagja volt.

Fridrich Dávid a dunaújvárosiak játékosa (jobbról) is sokat tesz a csapata eredményes szerepléséért Fotó: Zsedrovits Enikő

A fordulóból már csütörtökön lejátszották a FC Veszprém - Swietelsky-Haladás VSE találkozót, ahol a hazaiak 8-4-re diadalmaskodtak.

A forduló további párosítása a következő: MVFC-Berettyóújfalu - Rába ETO, Bőny-Szavill Consulting - Nyírgyulak KSE, Aramsi SE - Göcsej SK.

A bajnokság állása az ötödik fordulót követően: 1. Rába ETO 15 pont, 2. FC Veszprém 13 pont, 3. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 8 pont, 4. MVFC-Berettyóújfalu 8 pont, 5. Aramis SE 7 pont, 6. Göcsej SK 6 pont, 7. Swietelsky-Haladás VSE 5 pont, 8. Nyírgyulaj KSE 5 pont, 9. FTC Futsal Fisher Klíma 2 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!