Sport

2015.06.25. 12:30

A gólkülönbség döntött - Öt játékost és egy edzőt adott Dunaújváros a megyei női labdarúgó-válogatottba

Dunaújváros - Június 13-14-én öt megye részvételével női válogatottaknak kiírt torna zajlott Budapesten. Dunaújvárosi érdekeltek is voltak.

Gróf András

A megyei válogatottba öt Dunaújvárosi PASE (Kovács Gáborné, Dudás Dóra, Szatmári Magdolna, Pasker Renáta, Zumbulisz Martina) két baracsi (Sraj Bernadett, Horváth Patríczia), két nádasdladányi (Lelkes Nikolett, Bóta Klaudia), hat videotonos (Kollár Panna, Kiss Patríczia, Pataki Flóra, Oppelman Ilona, Gimes Georgina, Tari Tímea)és egy szári (Papp Eszter) játékos került be Vigh György (Dunaújváros PASE) edző keretébe.

A lányok mind a két napon tikkasztó melegben nagyszerű játékot produkálva, veretlenül (rosszabb gólkülönbséggel) lettek másodikak. Három győzelem után Veszprém 1-0, Pest megye 2-1, Komárom 1-0, Budapest válogatottja ellen 1-1-es döntetlennek köszönhető a helyezés.

Fejér megye női labdarúgó-válogatottja az állósorban balról a negyedik Vigh György vezetőedző. Fotó: Amatőr felvétel

Mindenki kivétel nélkül a maximumot nyújtotta, és a két nap alatt egy igazi kis közösség alakult ki mind a pályán, mind a pályán kívül is. Harcoltak egymásért és harcoltak a győzelemért. Jól jellemzi az összehangoltságot, hogy a kapusoknak szinte alig volt dolguk, a csapat védekezésben mindent megoldott előttük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!