Sport

2013.06.20. 18:09

A Gurics Kupáért birkóztak

Június 15-én másodszor rendezte meg a Dunaferr SE és az Arany János Általános Iskola a Gurics Kupa meghívásos birkózó-versenyt.

Agárdy Csaba

A viadal célja, hogy a Dunaújvárosban a sportággal ismerkedő gyerekek részére szintfelmérést és lehetőséget biztosítson a klub a megmérettetésre. A Dunaferr SE birkózó-szakosztályából harmincnégy sportoló lépett szőnyegre. A meghívott csapatok közül a Veszprémi Centrum SE és a Kalocsai SE képviseltette magát. A versenyt Garai Zsuzsanna iskolaigazgató és Pintér Attila, a birkózó-szakosztály elnöke nyitotta meg. Az eseményen jelen volt Gurics György világbajnok a kupa névadója, valamint több régi dunaújvárosi birkózó is. A gyerekek körmérkőzéses rendszerben versenyeztek, és remek párharcokat vívtak.

A Dunaferr Sportegyesület bázisiskolái az alábbi eredményeket érték el. Mezőfalva, Petőfi Sándor Általános Iskola: három arany-, két ezüst- és egy bronzérem. Dunaújváros, Arany János Általános Iskola: két arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérem. Dunaújváros, Petőfi Sándor Általános Iskola: hat arany- és nyolc ezüstérem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!