Sport

2015.04.08. 14:33

A hónap legjobbjait jutalmazták

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület ismét megjutalmazta a hónap legjobb utánpótlás sportolóit, valamint egy szülő is elismerést vehetett át.

Gallai Péter

A szakosztály új kezdeményezése nem csak arról szól, hogy elismerjék a fiatalok, illetve a legtöbbet segítő szülő teljesítményét, hanem a DFVE-t is megismertesse a nagyközönséggel, emellett különböző érdekes előadásokkal is készülnek egy-egy ilyen alkalomra.

Március hónap sportolója díjat vehetett át Balogh Boldizsár, aki két és fél éve jár egyesülethez, rendszeresen jelen van az oktatásokon, a programokon. Ötévesen minden úszásnemben gyönyörűen teljesít.Március hónap sportolója lett Czinka Lora, aki igaz még csak 5 éves, de mind a négy úszásnemben nagyon szépen úszik. Igazi versenyző típus, edzésen is hajt, odafigyel az edzői feladatokra. A labdával is ügyeskedik.

Március hónap sportolója Ferrari Jennifer. – Jennivel az év elején voltak magatartásbeli problémáim és nem feltétlenül figyelt oda arra, amit mondok. Azóta sikerült változtatunk ezen, és kimagasló teljesítményt nyújt, ezzel a díjjal szeretném továbbra is ösztönözni és megmutatni, hogy honnan hová lehet eljutni, ha az ember igazán akarja – fogalmazott róla edzője, Brávik Fruzsina.

A hónap sportolója díjat érdemelte ki Szilárdi Levente. – Levi egy nagyon lelkes, jó kedélyű kisfiú, aki egyre ügyesebb. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen szépen fog dolgozni, és belőle is bajnokot nevelhetünk – szólt Brávik Fruzsina méltatása.

A hónap szülője címet a DFVE vezetősége Bárczi Csabának ítélte oda, aki minden mérkőzésen jelen van, felvételt készít azokról és a közös facebook csoportba mindenki gólját, örömét feltölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!