Sport

2017.07.06. 15:31

A jó teljesítmény érmekben és kupákban

Érem- és kupaeső a 2016/17-es bajnoki évad értékelésénél - a baracsi futballszakosztályok nem véletlenül kiemelkedő csapatai a megye délvidéki pontjának.

Horváth László

Még júniusban, a baracsi sportpálya gyepén sorakoztak fel a sportklub csapatainak játékosai. A hagyományos év végi összegzésnél ezúttal is kitűnő eredmények írhatóak a csapatok mellé. A teljesítményt, mint annyiszor a sportban, most is ragyogóan csillogó érmekben és kupákban mérték. Fehérvári József, a Baracs SE elnöke a díjátadás megnyitójában köszöntötte a község futballistáit.

- Az MLSZ Fejér megyei bajnokságának déli csoportjának aranyérmese lett az U16-os korosztály. Mindössze nyolc kapott góllal, veretlenül érték el ezt az eredményt. A 2001-2002-ben született fiatalok évek óta az első hellyel örvendeztetik meg az egyesületet - hangsúlyozta a díjátadáskor Fehérvári József. Az U19-es együttes az Agárdi Termál II. osztályban a második helyen fejezte be a küzdelmeket, ami szintén óriási tett, hiszen régóta nem volt ebben az osztályban dobogón baracsi csapat. A felnőttek teljesítménye szintén dicséretes, mivel a megye első osztályú bajnokságban való bennmaradást tűzte ki célul a vezetőség, és ezt ragyogóan hozták a játékosok, mert a kieső zónától biztonságos távolságban, a 11. helyen végzett a gárda. Az öregfiúk is tisztesen helytálltak - folytatta az egyesület elnöke.

Végül, de nem utolsósorban a baracsiak különleges csapatának, a női futballistáknak is szólhatnak a fanfárok. A női csapat a Pest megyei bajnokság női déli csoportjában szintén a második helyen végzett, amelyből Pasker Renáta a gólkirálynői címet is elnyerte - sorolta a díjakat, valamint a helyezéseket a remek hangulatú évzárón Fehérvári József, a Baracs SE elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!