Sport

2017.05.25. 16:30

A jövő motorcsónakbajnokait keresik

Szombaton és vasárnap a Formula Future road show újra Dunaújvárosba látogat, hogy a Magyar Motorcsónak Szövetség megtalálhassa a jövő bajnokait.

Gallai Péter

Az előzetes válogatókon, már számos fiatal bizonyította, hogy ügyességével és bátorságával kiérdemli, hogy az augusztus 9-13 között, Dunaújvárosban rendezendő Formula Future világbajnokságon a válogatott tagjaként képviselhesse Magyarországot.

A legkisebbek felnőtt kíséretében, a nagyobbak már önállóan is vezethetnek az öbölben
Fotó: Ady Géza

Május 27-28-án a dunaújvárosi kikötői öbölben, a Parázs Varázs délelőtti programjaként várja a fiatalokat a Magyar Motorcsónak Szövetség és a Dunaújvárosi Vízi Sport Club, hogy a gyereknapi hétvégét, egy új és izgalmas programmal töltsék el a legkisebbek. A 6 és 18 év közötti kis pilóták, az előzetes regisztráció, ismerkedés és a verseny kritériumaként megjelölt csomók megkötése után engedélyt kapnak a vízre szállásra, hogy belekóstolhassanak a hajóvezetés izgalmaiba. A legkisebbeknek egy felnőttel a fedélzeten történik a pálya teljesítése, amíg a nagyobbak már önállóan, külön feladatok szabályos végrehajtásával érhetik el a célvonalat. A legjobbak meghívást kaphatnak a válogatott keretbe.

Az időrend az alábbi lesz. Május 27., szombat, 11-16 óráig: Formula Future ismertetése a gyerekeknek és szüleiknek, kihajózás a kikötői öbölbe.

Május 28., vasárnap, 10- 14 óráig: Formula Future ismertetése a gyerekeknek és szüleiknek, kihajózás a kikötői öbölbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!