A Kecskemét az esélyesebb - A Dunaferr gárdájának extra teljesítményt kellene nyújtani a pontszerzéshez

2016. február 18., 19:59 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - A férfi röplabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján 16 órakor a Kecskeméti RC együttesét fogadja a Dunaferr Sportegyesület gárdája.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nem vár könnyű mérkőzés az újvárosiakra, hiszen a dobogó második fokán álló, a Magyar Kupában a második helyen végzett kecskemétiek számítanak a találkozó esélyeseinek. A Dunaferr SE vezetőedzője, Tomanóczy Tibor szerint sem vár egyszerű feladat a fiatal csapatára.

- A múlt heti Pécs elleni siker nagyon fontos volt számunkra. A fiúk ismét megmutatták, hogyan kell csapatként küzdeni. Ez az alapja a Kecskemét elleni összecsapásnak, amelyen extra teljesítményekre lenne szükség, hogy eredményesek legyünk. Keményen, és felszabadultan, kell játszani, akkor látványos, izgalmas meccs lehet belőle. Nem fordulhat elő az a helyzet, ami a Kazincbarcika ellen volt, hogy az ellenfelet túlságosan tisztelve, megilletődötten léptünk pályára. Sajnos apró sérülések zavarták a felkészülésünket. A srácok azonban egész héten becsületesen dolgozott azért, hogy a legfelkészültebbek legyenek.

A dunaújvárosi fiatalokra komoly feladat vár a Kecskemét ellen. Képünkön Szabó Péter (8) és Móró Ákos (16). Fotó: Ady Géza

A forduló további mérkőzései: Fino Kaposvár - VRC Kazincbarcika, Pénzügyőr SE - Debreceni EAC, Sümegi RE - Szolnoki Főiskola RKSI, MAFC-BME - PTE-PEAC.

A NB I alapszakaszának jelenlegi állása a következő: 1. Fino Kaposvár 48 pont, 2. Kecskeméti RC 43 pont, 3. VRC Kazincbarcika 41 pont, 4. Dág KSE 38 pont, 5. MAFC-BME 26 pont, 6. Dunaferr SE 25 pont, 7. Szolnoki Főiskola RKSI 18 pont, 8. Pénzügyőr SE 17 pont, 9. Sümegi RE 16 pont, 10. PTE-PEAC 13 pont, 11. Debreceni EAC 0 pont.

Gróf András

2016. február 18., 19:59 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...