Sport

2015.07.03. 19:34

Több mint 200 versenyzőt várnak a vasárnapi triatlon versenyre

Dunaújváros - Úszás, kerékpározás, futás - e hármas erőpróba várja a vasárnapi triatlon verseny résztvevőit. Rajt reggel kilenc órakor az öbölben.

Szabó Szabolcs

Szurkolóként, kíváncsi érdeklődőként is érdemes lesz kilátogatni a vasárnap reggel kilenc órakor kezdődő 2. Aquarius Triatlon Versenyre, amely a látványos és izgalmas sportélmény ígér a Duna-parton, a kikötői öbölben.

A városlakókat érintő információ, hogy a verseny ideje alatt forgalomkorlátozásra és útlezárásra kell számítani a Vasmű út, a Magyar út, a Tisza utca, az Eszperantó út egyes szakaszain, valamint a helyszínt kizárólag az Eszperantó út (Dunaújváros Stadion) felől közelíthetik meg a versenyzők és az érdeklődők, az alsó Duna-part forgalma az Aquarius Triatlon Verseny idejére egyirányúvá válik!

A szervezők külön készülnek a kánikulára is, a versenyzőket a futó és kerékpáros pályán is több frissítő pontot várja majd. Az úszást búvárokkal biztosítják, a parton pedig orvos áll készenlétben a teljes versenynapon.

Fontos továbbá, hogy a verseny reggel kilenc órakor kezdődik, így aki indulni szeretne, legkésőbb 8 óráig jelezze a helyszínen indulási szándékát. A csak futás számban indulók utolsó nevezési ideje: 10 óra, a külön, csak kerékpáros számban indulók rajtja: pedig negyed tízkor lesz, a félmaraton mezőnyét pedig 11 órakor indítják el.

A szervezők lapunknak elmondták, hogy az előzetes regisztráció alapján egy remek versenyre van kilátás, hiszen a sportág több neves versenyzője is jelezte már indulási szándékát. A közel kétszáz résztvevő zavartalan versenyzését pedig több száz önkéntes segíti majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!