Sport

2013.02.04. 18:25

A legjobb nyolc közé jutott a Kohász ifi csapata

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász női ifjúsági kézilabdacsapata a közelmúltban kupamérkőzést játszott idehaza. Az OIK-ban szereplő lányok nagy különbséggel nyertek.

Jankó Árpád

Az Országos Ifjúsági Kupa fordulójában, a visszavágón is nagy fölényben kézilabdáztak a dunaújvárosiak az NB II-es Gyömrő ifistái ellen. A tét: bejutás a legjobb nyolc csapat közé. Az első, idegenbeli találkozón tizenegy góllal nyertek.

Az NB II-es gyömrői kézilabdacsapat ifistái  nem tudták megszorítani a D. Kohászt.  Klujber (21)  nyolcszor talált be a kapuba (Fotó: Vohlmann György)

D. Kohász  - Gyömrő 43-30 (24-13)

D. Kohász: Kaczor - Grosch 7, Iván 5, Szabó 3, Kemény 4 (2), Moutsogianni 2, Tolvaj-Sebestyén 5.  Csere: Deák  (kapus), Klujber 8 (2), Meskál 1, Balogh 2, Fehér, Berta 2, Egervári 3, Udvardi 1, Bab.  Edző: Rapatyi Tamás.

A Kohász edzője ismerve az erőviszonyokat, fegyelmezett, taktikát betartó játékot várt el a lányoktól, valamint a nyitott védekezés gyakorlását is célul tűzte ki. A mesteri kéréseknek szinte teljes mértékben eleget tettek a hazai kézilabdázók. Nagyszerűen védekeztek, viszont a támadójátékba be-becsúszott néhány hiba a rossz döntéseknek köszönhetően. A feladat kipipálva: a Kohász a legjobb nyolc között várhatja a pengés ellenfeleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!