Sport

2016.10.13. 19:23

A dunaújvárosi sikerhez minden csapatrészben plusz teljesítmények kellenek

Dunaújváros- Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép-csoportjának tizenegyedik fordulójában a dobogó harmadik fokán álló Dunaújváros PASE csapata a listavezető Szigetszentmiklóst fogadja szombaton 18 órakor.

Gróf András

Az elmúlt heti méhkeréki mérkőzés tapasztalatairól, és a szombati meccs esélyeiről az újvárosiak vezetőedzőjét, Dobos Barnát kérdeztük.

Dobos Barna, a dunaújvárosiak vezetőedzője: „A Szigetszentmiklós ellen nem mi vagyunk az esélyesek” Fotó: Zsedrovits Enikő

- Jobban kellett volna alkalmazkodnunk a külső körülményekhez, de nem szabad erre hivatkoznunk. Hiányoztak a középpályáról és a támadósorból a plusz teljesítmények. Szerintem reális eredmény született, bár a mérkőzés után az ellenfél úgy érezte, nyerhettek volna. Igaz, a második félidőben voltak lehetőségeik, az utolsó percben azonban mi is hibáztunk ziccerben. A Szigetszentmiklós ellen nem mi vagyunk az esélyesek. Más lehetőségekkel rendelkeznek a vendégek. Ennek ellenére szeretnénk megnehezíteni a dolgukat.

A DPASE támadója, Tóth Tibor az utóbbi időben adós a gólokkal.

- A múlt héten a harmincadik másodpercben kihagytam egy ziccert, ha az bemegy biztosan másképpen alakult volna a mérkőzés. Azt biztos, hogy a Szigetszentmiklós ellen sem feltett kézzel lépünk majd pályára.

A dunaújvárosiak rutinis kapusa, Vaszócsik Viktor többek véleménye szerint a legjobb teljesíményt nyújtotta a múlt heti gólnélküli döntetlenre végződött bajnoki összecsapáson.

- Örülök, hogy valamit hozzá tudtam tenni a múlt heti pontszerzéshez. Kiemelten készülünk a Szigetszentmiklós elleni mérkőzésre, de nem ezen az egy találkozón dől majd el, hogy milyen lesz a bajnoki szereplésünk. Természetesen szeretnénk megnyerni a hazai meccset.

A forduló további összecsapásai: Komlói Bányász - Hódmezővásárhelyi FC, Budafoki MTE - Pécsi MFC, Szekszárdi UFC - FC Dabas, Várfürdő-Gyula termál FC - Pénzügyőr SE, Ferencvárosi TC II - Méhkeréki SE, Szentlőrinc SE - Dunaharaszti MTK, Dabas-Gyón FC - Paksi FC II, Mórahalom SE - Békéscsaba Előre II



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!