A Magyar Kupában az Újpest csapatát fogadják az Acélbikák

2017. január 10., 21:20 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - A selejtező utolsó köréhez érnek ma a jégkorong Magyar Kupa küzdelmei, a Dunaújvárosi Acélbikák 18 órától az Újpesttel játszanak hazai pályán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A DAB vasárnap a MOL Ligában hosszabbítás után 4-3-ra kapott ki hazai jégen a Debrecentől, ami után Heikki Mälkiä vezetőedző azt mondta, hogy fizikailag és mentálisan egyaránt fáradtak voltak a játékosok. A bekapott találatok pedig buta, elkerülhető hibák után estek. A védelem ezúttal kicsit stabilabb lábakon állt, mint az előző mérkőzéseken, ezzel szemben kevésbé volt hatékony a dunaújvárosi támadószekció. Összességében elégedetlen, mert jobb koncentrációval nyerhettek volna.

A finn mester elképzeléseit folyamatosan építik be a játékba Fotó: Zsedrovits Enikő

Ám az is igaz, hogy hat nap alatt négy meccset játszott a DAB, ezen felül a finn mester elképzelését is folyamatosan próbálják beilleszteni a taktikába.

Így a ma 18 órakor kezdődő, Újpest elleni kupameccsen is folytatódik ez a fajta munka. A DAB az ötödik, az UTE a harmadik helyen áll a selejtezőben, s az első négy helyezett vívja majd az elődöntőt. Az Újpestben és a negyedik MAC-nak 12, az Acélbikáknak 9 pontja van. Azaz amennyiben ma nyernek Azariék, akkor pontszámban utolérik mai ellenfelüket, s ha a MAC is kikap Fehérváron, akkor három 12 pontos együttes lesz. Ebben az esetben pedig az egymás elleni eredmények minitabellája dönt a helyezésekről.

Az elődöntőket január 25-én rendezik meg, s a győztesek jutnak a három nappal későbbi, január 28-ai, szombati fináléba.

Gallai Péter

2017. január 10., 21:20 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...