A már biztos elődöntős dunaújvárosiak Szentesen nyertek

2017. március 05., 22:35 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Szentes - Utolsó bajnokiját is megnyerte a már biztos középszakasz második, s ezzel elődöntős Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda együttese szombaton Szentesen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mivel a felsőház utolsó köre előtt már kialakult a végső sorrend, így mindkét együttes számára egy jó gyakorlás lehetett a meccs az előttük álló feladatokra. A dunaújvárosiak esetében ez a szombati Euroliga negyeddöntő visszavágó lesz Sabadellben. Mivel ezen a találkozón Mihók Attila eltiltás miatt nem irányíthatja a csapatot, ezért Szentesen is segítője, Fülöp Tibor dirigált, modellezve ezt a helyzetet.

Horváth Brigitta négy góllal járult hozzá a szombati sikerhez Fotó: Zs. E.

Szentes - DUE-Maarsk 9-13 (3-4, 2-3, 2-2, 2-4)

Dunaújváros: Kasó - Szilágyi 3, Menczinger 3, Gurisatti 2, Horváth 4, Vályi V., Vályi F. Csere: Kiss (kapus) - Huszti D., Garda 1, Ziegler. Vezetőedző: Fülöp Tibor.

Gól emberelőnyből: 1/7, illetve 4/11.

Gól ötméteresből: 3/2, illetve 1/2.

A hazaiak, akiket eddig mindig simán legyőzött a DUE-Maarsk, igen jól tartották magukat, hiszen még a harmadik negyed vége előtt is 7-7 volt az állás. Az utolsó hatvan másodpercben azonban Garda és Szilágyi is betalált, majd a záró etap elején még gyorsan három gólt hozzátettek az előnyhöz a dunaújvárosi lányok, ezzel el is döntve a meccset.

A középszakasz végeredménye: 1. UVSE 57, 2. Dunaújváros 49, 3. BVSC 34, 4. Szeged 22, 5. Szentes 16, 6. Honvéd 0. Az UVSE és a Dunaújváros elődöntős, a másik két helyért BVSC - Honvéd és Szeged - Szentes párharc lesz.

Gallai Péter

2017. március 05., 22:35 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...