Sport

2013.05.10. 17:13

A nyolcadik legjobbak az országban

A dunaújvárosi sportiskola csapatai közül a fiú röplabdázók és a leány vízilabdázók játszottak a múlt héten bajnoki mérkőzéseket.

Röplabda, Országos Mini Kupa döntő, Budapest.
Csoport mérkőzések: Kalocsa - DVSI  0-3, DVSI - RÖAK (Kaposvár) 0-3 Nyolc közé jutás: DVSI - Szolnoki Sportiskola 3-0. Négy közé jutás: Dabronc - DVSI 2-1. 5-8 között: Kunhegyes - DVSI 3-0. 7. helyért: DVSI - Sümeg 1-2 Tomanóczy Tibor, a DVSI edzője: - A torna mérkőzései három szettig tartottak. Minden szett 25 pontig vagy két pont különbségig az eredmény alakulásától függően. A csoportmérkőzésen sikeresen helytállt a csapat. A négy közé jutásért hatalmas mérkőzésen maradtunk alul a Dabronciak ellen. Az egész tornán nagyon lelkesen és ügyesen játszottak a gyerekek. A mutatott játékkal és a hozzáállással maximálisan elégedett vagyok. Nyolcadik helyen végzett csapatunk az országos döntőben. Ami szép teljesítmény a kicsik részéről.

 

A Dunaújvárosi VSI mini röplabdacsapata  Felül: Tomanóczy Tibor edző,  Horváth Patrik. Elöl: Neumayer Dávid, Bak Máté, Csizmadia Tamás, Bors Kristóf,  Fekete Soma Huba, Weller Donát,  Tomanóczy Bálint,  Szabó Attila, Batári Zsombor edző

Lány vízilabda,  OGYB mérkőzés.
Hódmezővásárhely  DVSI 7-21Góllövők: Brezovszki, Fülöp 6-6, Pavuk 4, Ferrari, Bósza 2-2, Rácz 1.Poszkoli Rita, a DVSI edzője:  - Büszke vagyok a lányokra! Az első félidőben nagyon fegyelmezetten játszottunk, a védekezésünk most működött a legjobban. Az elvégzett munka lassan beérik, remélem ez a győzelem még több erőt ad a lányoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!