Sport

2017.04.28. 17:35

A papírforma győzelmet ígér

Dunaújváros - Az NB III Közép csoportjának huszonkilencedik fordulójában ismét idegenben játszik a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. Szombaton 17 órakor a Dabas-Gyón vendégeként lépnek pályára az újvárosiak.

Gróf András

A házigazdák jelenleg a bajnoki tabella tizenhatodik helyén állnak, így papírforma alapján a Dobos Barna által irányított, negyedik DPASE gárdája az esélyesebb.

- Nagyon nehéz találkozóra számítok, hiszen ellenfelünknek minden egyes pontra szüksége van ahhoz, hogy bennmaradjon a harmadosztályban. Biztos vagyok benne, hogy ezért mindent meg is tesznek majd a hazai játékosok. A legutóbbi idegenbeli mérkőzéseinken nem szerepeltünk rosszul, hiszen pontokat szereztünk. Ebből most sem engednénk, de örülnék neki, ha ezúttal végre három ponttal gazdagabban térhetnénk haza. Nehezíti a helyzetünket, hogy Csendes Péter összegyűjtötte ötödik sárgáját az előző meccsen, így rá, valamint a piros lapja miatt kétmeccses eltiltását kapott Szepessy Róbertre sem számíthatunk, de bízom abban, hogy taktikus, fegyelmezett csapatjátékkal és jó egyéni teljesítményekkel képesek leszünk begyűjteni a három pontot.

Dobos Barna vezetőedző nehéz mérkőzésre számít Fotó: Zsedrovits Enikő

A kispadról ezúttal hiányzik majd a vezetőedző, Dobos Barna és a technikai vezető Bita László is, akiket egy mérkőzésre eltiltott az MLSZ fegyelmi bizottsága.

A huszonkilencedik forduló további párosítása a következő: Komlói Bányász - Méhkeréki SE, Várfürdő-Gyulai Termál FC - Dunaharaszti MTK, Szekszárdi UFC - Pénzügyőr SE, Budafoki MTE - FC Dabas, Mórahalom VSE - Pécsi MFC, Ferencvárosi TC II - Szigetszentmiklós, Szentlőrinc SE - Hódmezővásárhelyi FC, Paksi FC II - Békéscsaba II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!