Sport

2013.03.21. 17:36

A rájátszás csapatai a pingpongozóknál

Dunaújváros - A megyei asztalitenisz-bajnokság a sorozat első szakaszának végéhez ér. De a DASE fiataljai két mérkőzéssel már végeztek is az elnyújtott őszi fordulóval.

A DASE III  itthon fogadta a Bicske gárdáját. Szoros mérkőzésen, de sikerült megszerezni a bajnoki pontokat.  Ezt követően  a dunaújvárosi ifjak a Polgárdi együttesét győzték le idegenben. Így eldőlt, hogy  az április elején kezdődő rájátszás felsőházában  a DFDSE I, a Csákvár II, a DFDSE II, a DASE III, a Szondi II, a Sárbogárd, a Mór  és a Bicske csapata került. Az alsóházban pedig a Kisapostag, a Szondi III, a Polgárdi IV   küzd a pontokért. DASE III  Bicske 10-8 Győzött: Hertelendi A. 4, Kada I.,3, Bodó L: 2, a Hertelendi-Tóth pár 1.Polgárdi IV  DASE III  0-18 Győzött: Hertelendi A. 4, Kada I. 4, Kucsi Z. 4, Tóth I. 4, a Kucsi-Hertelendi és a Kada I.-Tóth pár 1-1.l

A dunaújvárosi főiskola, a DFDSE első csapata veretlenül vezeti a tabellát, s az utolsó fordulóban a Csór otthonában várhatóan  szintén begyűjti a bajnoki pontokat. Jelenleg a rangsor élén   huszonhat ponttal található. A második együttes  a Bicske csapatát fogadta, és 12-6-ra nyert a vendégek ellen.  Ez azt jelenti, hogy  bebiztosította dobogós helyét az alapszakaszban. Eddig  huszonhárom pontot szerzett, és így a  bronzérmes helyen áll.  Sőt, a mostani   helyzet szerint él a remény, miszerint az első csapattal együtt majd az NB III-as mezőnyhöz csatlakozhat.  A mérkőzésen ismét Nagy Ferenc  nyújtott hibátlan teljesítményt. A páros után minden egyéni mérkőzésén nyert. Mögötte következik három nyert találkozóval  Darnai Tamás, aki  szintén remek sorozatot produkált.Rajtuk kívül  Gugi Béla  két, Novák Zoltán   egy mérkőzéssel járultak  hozzá a sikerhez.     A  múlt heti hóvihar miatt március 16-án elmaradt DASE - Pécsi Tüke másodosztályú mérkőzést és a DASE - Nagykanizsa NB I B-s női találkozót majd  március 30-án játsszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!