Sport

2014.10.02. 12:45

A Rekon karatékáinak medáljai

Dunaújváros - Eredményes versenyeket tudhat maga mögött a Rekon karate egyesület, hiszen érmekkel térhettek haza egy nemzetközi és egy országos seregszemléről is.

Gallai Péter

A Magyar Karate Szakszövetség 17. alkalommal rendezte meg a Budapest Open nemzetköz viadalt szeptember végén, a két napos tornára huszonegy ország hatszáz karatékája érkezett. Az indulók WKF szabályrendszer szerint katában és kumitében mérték össze tudásukat. A Rekon SE képviseletében Ruppert Bence Rezes János tanítványa a kumite -67 kilós felnőtt mezőnyben ezüstérmet szerzett.

Balról Bodri Dániel, Illés Tamás, Bódis László, Ruppert Bence, Kiss Botond és Rezes János edző

A Cikádor Kupa országos versenyen az alábbi Rekon eredmények születtek. 12 éves kumite -50 kg: 2. Bodri Dániel. 14-15 éves kumite -60 kg: 2. Illés Tamás. Veterán kumite (35 év felett): 2. Bódis László.

A klubhoz kapcsolódik,, hogy három településen is várják edzésekre az érdeklődőket. Dunaújvárosban kedd, csütörtök 18 órától a Dózsa iskolában, Dunaföldváron a Magyar László Gimnázium tornatermében hétfő, szerda fél öttől és Rácalmáson, az MG sportcentrumban kedd, csütörtök szintén fél öttől vannak edzések, ahol jelentkezni lehet Rezes Jánosnál.

 

Címkék#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!