Sport

2014.05.15. 13:05

A Sárkányszív rajtja - A második futamban remekeltek a dunaújvárosi hajósok

Május 11-én, vasárnap rendezték meg a magyar sárkányhajó bajnokság első fordulóját Győrött, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezésében.

Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Vízi Sport Club Sárkányszív sárkányhajó-szakosztálya az idei év első bajnoki versenyén remekül szerepelt. Az együttes a két időfutam eredményének összesítése után a legjobb idővel kerülhetett a fináléba, ahol – a cseppet sem kedvező időjárás ellenére – a III-as divízióban tíz induló csapat közül az előkelő második helyezést sikerült megszereznie.

A csapat elégedett, de nem elbizakodott; nagy reményekkel készül a következő fordulóra. Említésre méltó a második idő futam és a 200 méteres hajóegység csapatszellemisége. Az első időfutam és az évad első megmérettetése a bajnokság huszadik legrosszabb idejét hozta a dunaújvárosiak számára, de Várnagy Tamás edző motíváló erejének, valamint a csapat egységének köszönhetően a második futamban kiemelkedő eredményt ért el 46:82-es idővel, ennek az időnek köszönhető a második helyezés.

A dunaújvárosiak a második időfutam után gratulálnak. A képen balról jobbra: Kutassi Ferenc, dr Tóth László, Böde Dániel, Szabó András, Schneider Ildikó, Várnagy Tamás edző (Fotó: amatőr felvétel)

A Sárkányszív 200 méteres csapat: Vereb Jánosné, Horváth Anett, Szabó Angelika, Fülöpné Erdei Anikó, Szabó Mónika, Pásh Enikő, Somogyi Judit, Karmazsin Attila, Illés Fanni, Maróti Zsolt, Böde Ádám, Kurucz Zoltá, Kutassi Ferenc, Böde Dániel, Szabó András, dr. Tóth László, Dolezsál Zoltán, Takács Gábor, Várnagy Tamás, Kovács Gábor, Jobban Erzsébet, Kurucz Veronika, Kovács Zoltán, Gergely Mária, Kormányos Schneider Ildikó, Dobos Szücsné Bokor Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!