Sport

2017.05.12. 17:30

A sereghajtóhoz utazik a DPASE gárdája

Dunaújváros - Az NB III Közép csoportjának harmincegyedik fordulójában szombaton 17.30 órakor a sereghajtó Komlói Bányász otthonában lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az összecsapás egyértelmű esélyese a bajnoki tabella negyedik helyén álló dunaújvárosi együttes, hiszen a házigazdák az eddigi harminc találkozójukon csupán kilenc pontot gyűjtöttek. Két győzelem mellett háromszor játszottak döntetlent, amíg a huszonöt alkalommal vesztesen hagyták el a játékteret. Huszonegy alkalommal találtak az ellenfelek kapujába, ami a legkevesebb a mezőnyben. A hetvenöt kapott góljuk nem a legrosszabb mutató, mivel a Dabas-Gyón gárdája eddig kettővel többször kapitulált.

A piros mezes Dobos Áron a Ferencváros ellen is betalált
Fotó: A. G.

A komlóiak az előző körben a Szigetszentmiklós vendégeként 7-0-ra kikaptak, de a legutóbbi hazai fellépésük alkalmával 5-2-es győzelmet értek el a Méhkeréki SE ellen. A két csapat őszi dunaújvárosi mérkőzésén a hazaiak 3-0-ra diadalmaskodtak. A gólokat Tóth Tibor, Dobos Áron és Király Bence szerezte. A Dunaújváros PASE gárdája egy érzelmileg kissé túlfűtött Ferencváros elleni hazai döntetlent követően utazik a Baranya megyei településre, ahol pályára léphet már az eltiltását letöltő Szepessy Róbert is. A mérkőzést ezúttal Lapath Dávid vezeti, akinek asszisztensei Illés Tamás és Rózsás Rita lesznek.

A forduló további mérkőzései: Békéscsaba II - Pécsi MFC, Várfürdő-Gyulai Termál FC - Méhkeréki SE, Szekszárdi UFC - Hódmezővásárhelyi FC, Budafoki MTE - Dunaharaszti MTK, Mórahalom VSE - Pénzügyőr SE, Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II, Szentlőrinc SE - Szigetszentmiklós, Paksi FC II - FC Dabas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!