Sport

2017.07.05. 17:56

Meglátogatta Mikler Roland a Duna-Pent edzőtáborát

Változatos és jó hangulatú edzőtábort rendezett a Duna-Pent NKSE kézilabdaklub a múlt héten a jelentkező fiatalok számára.

Gallai Péter

A 2012-ben alakult egyesületnél már hagyomány, hogy nyaranta sporttáborba invitálják a gyerekeket, méghozzá leginkább a szabad ég alá. Az edzőtábor központi bázisa a Szalki-szigeten volt, s naponta három tréning várt az ifjakra. Reggelente, a nem annyira várt futás indította a napot, de az egymás elleni játék, valamint az ügyességi feladatok és a strandkézilabda-mérkőzések már nagy népszerűségnek örvendtek.

A tábor utolsó napján egy híres vendég is érkezett, az egyesület invitálását elfogadva a dunaújvárosi születésű és a Dunaferrben nevelkedett Mikler Roland, a Telekom Veszprém csapatának válogatott kapusa látogatta meg a fiatalokat. A példakép azon túl, hogy mesélt a gyerekeknek, készségesen adott autogramot, illetve állt oda a közös fotókhoz. Sőt, még egy kőkemény strandkézi meccsre is beállt, a gyerekek legnagyobb örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!