Sport

2014.02.11. 15:05

A tavaszi fociszezon előtt öltözőt és csapatot épít a MEDOSZ Sportegyesület

Mezőfalva - Lassan érdemes megnézi a focisták felújított öltözőjét. Kellemes látvány fogadja az érdeklődőt...

Horváth László

 

Cseke Ottó a MEDOSZ elnöke mutatja a megújult folyosót, ahol a padlóburkolatot és az ajtókat cserélték

Januárban írtunk arról, hogy a mezőfalvai a MEDOSZ Sportegyesület hétmillió forintos pályázati támogatásból megoldhatja a focipályánál lévő öltözőépület felújítását. A padlófűtés, a burkolatcsere, a vizesblokk felújítása, az ajtócserék és egyéb épületgépészeti munkák okoztak ideiglenes felfordulást.

Mára látható formát öntöttek a tervek. Csak néhány igazítás, és újra teljesen a funkciójának megfelelően működik az intézmény. Az utolsó előtti simításoknál találkoztunk Cseke Ottóval, a MEDOSZ SE elnökével, aki a felújítások mellett az új igazolásokról is beszélt:

- Nagyjából kilencvenöt százalékos készültségi állapotnál tartunk. Jelenleg az apróbb javításokon, módosításokon van a hangsúly. A jövő hét végére talán elkészülünk teljesen, és birtokba vehetjük az öltözőket. Már nagyon várja mindenki. Az épület belső elrendezése is átalakult. Szerintem a módosításokkal komfortosabbá, szebbé, teljesebbé váltak a terek, helyiségek. Természetesen nyitottak vagyunk az érdeklődők előtt is. Szívesen látunk bárkit, hogy megmutassuk az öltözőt, amire nagyon büszkék vagyunk, láthatja bárki mennyit fejlődött, változott a téli pihenő időszaka alatt.

A pályán pirosban a mezőfalvi Márok Máté és a baracsi Németh Tamás a felkészülési meccsen

- A csapat háza táján sem múltak el az az utóbbi hónapok változások nélkül - folytatta Cseke Ottó a MEDOSZ SE elnöke. A felkészülés végeredménye a hat sérült ellenére pozitívnak tűnik. Létszámot tekintve jelen pillanatban éppen csak ki tudunk állni az edzőmérkőzésekre, de ehhez képest jó minőségű tréningeket és mérkőzéseket tartunk. A látottak alapján az ötödik, hatodik hely nem elképzelhetetlen, sőt elérhető célkitűzés a tavaszi szezonban. Az átigazolásokkal is ezt a célt erősítjük. Ivacs Gábor Iváncsáról, Csányi Ádám pedig Ercsiből már megérkezett. Vida Tamást várjuk még Agárdról. Személyükkel a támadó sort szeretnénk erősíteni. Az őszi gólszegény szereplésen mindenképpen változtatnunk kell.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!