Sport

2015.05.29. 14:36

Gorillaz: a Titánok és a Hősök jönnek

Dunaújváros/Nagyvenyim - A miskolci bravúr után optimistán várhatja következő két soros bajnokiját a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball csapata. Kezdés szombaton 15 órakor a Budapest Titans erői ellen.

Szabó Szabolcs

Mint arról már korábban beszámoltunk, egy miskolci meglepetés győzelemmel sikerült javítani korábbi nem várt, a Budapest Cowbells második számú egysége ellenében begyűjtött vereségét a Dunaújváros Gorillaz csapatának. Mindez azért is volt kiemelten fontos, mert a Gorillák vezetése az idény előtt határozottan úgy nyilatkozott, az Ezüsthátúak ezúttal is a bajnoki trófeáért szállnak harcba.

A kupaátvételig tartó küzdelmekkel telített út java még hátra van, ám a csapatunk előtt álló két soros mérkőzés sorsdöntő lehet. A minél jobb rájátszásbeli pozícióért illendő lenne megverni szombat délután Nagyvenyimen a remek erőkből álló Budapest Titans kollektíváját, amely nem titkoltan szintén a győzelem reményébe kocog majd ki a venyimi gyepre.

Apropó gyep! A versenynaptár szerkesztésekor még úgy tűnt, hogy otthonában, a Dunaújváros Stadionban játszhatja mérkőzéseit a Gorillaz, ám mivel a stadion pályájának gyepfelújítása a vártnál hamarabb kezdődött, így ismét albérletbe kényszerülnek fiaink.

Mindent a tojáslabdáért - Küzdelmes, élvezetes csatára számíthatnak ma a Gorillák szurkolói

Mondhatni a nagyvenyimi futballpálya csak félalbérletnek számít, hiszen korábban már többször is vendégeskedtek itt a Gorillák. A Titánok elleni derbi tehát 15 órakor kezdődik, és a csapat nagyon bízik abban, hogy hűséges szurkológárdája Venyimre is elkíséri majd az Ezüsthátúakat.

Két hazai mérkőzést említettünk. A Titánok után, június 6-án, szintén szombaton az Eger Heroes egyre jobb formába lendülő egysége próbálkozik majd a Fejér megyei pontszerzéssel, amely eddig még nem sikerül a Hősöknek. Reméljük az egriek nem most kezdik majd gyűjtögetni pontjaikat a Dunaújváros Gorillaz ellen!

Olvasóbarát akciókkal (is) csábítja szurkolóit a soros derbikre Dunaújváros Gorillaz vezetősége. Ennek szellemében aki a szombati Dunaújvárosi Hírlapot és ezt a beharangozó cikket felmutatja a nagyvenyimi sportpálya bejáratánál, az ingyen tekintheti meg Budapest Titans elleni mérkőzést. A következő napokban is érdemes lesz a Hírlap Gorilla-cikkeit olvasni, hiszen az akció az Eger Heroes elleni mérkőzésen is folytatódik majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!