Sport

2016.05.06. 19:19

A vége következik

Dunaújváros – Lassan a végéhez érkezik az asztalitenisz-csapatbajnokságok tavaszi fordulója. Az NB II-ben már befejeződött a sorozat.

Jankó Árpád

NB III-ban még két forduló van vissza, a megyeiben pedig egy és vége. A DASE első csapata az utolsó fordulóban a Mohácsi TE gárdáját fogadta. A párosok döntetlenje után a várt sima hazai győzelem született. Ezzel a sikerrel 28 ponttal a harmadik helyezést szerezte meg az együttes. Bajnok lett a DFDSE, második helyen pedig a Kanizsa Sör csapata lett. A második csapat a dobogóra is esélyes Veszprém gárdáját fogadta. A döntetlenre végződött pároscsatát követően a hazai fakó gárda bravúros győzelmet aratott. A csapat megerősítette hatodik helyét. A megyei felnőtt csapatbajnokság is közeledik a záráshoz. Váltakozó eredmény született az utolsó fordulóban.

DASE I –Mohács 14-4

Győzött: Bihercz T. 4, Nemes Sz. 3, Mizsei T. 3, Mizsei M. 3, a Mizsei testvérek 1.

DASE II – Veszprém 11-7

Győzött: Farkas L. 3, Fógel Sz. 3, dr. Hanák T. 2, Novák Z. 2, a Farkas-dr. Hanák pár 1.

DASE III – Mór 8-10

Győzött: Bodó L. 3, Mizseiné 3, Szalai B. 1, a Szalai- Rostási pár 1.

Bicske –DASE III 7-11

Győzött: Mizseiné 4, Bodó L. 3, Szabó L. 2, a Bodó-Mizseiné és a Szabó-Rostási pár 1-1. DASE IV – Beloiannisz 15-3. Győzött: Nagy F. 4, Gugi 4, Blanárik 3, Fülöp 3, a Nagy-ugi pár 1.

Csór –DASE IV 9-9

Győzött: Nagy F. 4, Gugi 2, Kutschi 1, Blanári 1, a Nagy-ugi pár 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!