Sport

2017.01.16. 20:30

A vendégek erejéből csak szépítésre futotta

Dunaújváros - A futsal I. osztály tizennegyedik fordulójának hétfői játéknapján a Nyírgyulaj KSE gárdáját fogadta a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin - Nyírgyulaj KSE 5-1 (2-0)

Dunaújváros Sportcsarnok 300 néző. Vezette: Farkas Balázs, Tihanyi Norbert (Tamási Patrik).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Horváth N., Varga Cs., Németh P., Klacsák. Csere: Rigó (kapus), Schrancz B., Fekete R., Fridrich, Bartha R., Csányi D., Józsa. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Nyírgyulaj KSE: Szalánczi - Faragó, Nagy I., Siska, Angyalos. Csere: Végső (kapus) Czerula, Lovas, Orosz, Tóth B., Gömze, Erdei. Játékos-edző: Lovas Norbert.

A dunaújvárosiak játékosa, Fekete Róbert (11) önbizalomtól duzzadó játékkal rukkolt elő Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első játékrészben sokáig jól tartotta magát a vendégcsapat. Igaz, hogy fölényben játszottak a dunaújvárosiak, de Fridrich, Horváth Norbert és Fekete Róbert sem tudta kihasználni a kínálkozó lehetőséget. A Nyírgyulaj gárdája elsősorban a kontrákra épített, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani a hazaiak kapuja előtt. A félidő közepén Klacsák, Varga Csaba és Schrancz Balázs is megszerezhette volna a vezető találatot, de a szerencse ezúttal segítette vendégeket. A tizenhatodik percben azonban Németh Péter egy sarokrúgást követően betalált (1-0). Nem sokat kellett várni a következő találatra, amikor Fekete Róbert egyéni akció végén növelte az újvárosiak előnyét (2-0). Remekül kezdődött a második félidő. Fridrich átadását követően ismét Fekete volt eredményes (3-0). Ettől kezdve nyugodtan játszottak a hazaiak. Józsa Tamás a védők hibáját kihasználva szerzett újabb gólt (4-0). A harmincharmadik percben a vendégek Faragó Lajos szabadrúgásból szerzett találatával szépítettek (4-1). A végeredményt a hajrában Horváth Norbert állította be, aki az üresen maradt kapuba gurította a játékszert (5-1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!