Sport

2017.04.23. 18:35

A Veszprémhez látogat a Dunaferr-Due Renalpin FC együttese

Dunaújváros - A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatti csaknem egy hónapos szünetet követően a harmadik fordulóval folytatódik az NB I-es futsal bajnokság felsőházi rájátszása.

Gróf András

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese ma 18.30 órakor az FC Veszprém otthonában lép majd pályára. A mérkőzés pikantériája, hogy jelenleg mindkét csapat hat ponttal áll a bajnoki tabellán, így ez egy igazi ki-ki mérkőzésre lesz. Az újvárosiak a rájátszás első két összecsapásán csupán egy pontot szereztek. Az első körben idegenben kaptak ki 1-0-ra az MVFC-Berettyóújfalu otthonában, majd hazai környezetben igazi bravúrnak számító 1-1-es döntetlent játszottak a címvédő Rába ETO ellen. A veszprémiek eddigi mérlege a következő: Rába ETO - FC Veszprém 9-3, FC Veszprém - Aramis SE 5-2.

A válogatott után Klacsák Bence a klubjában is bizonyíthat Fotó: Ady Géza

A fordulóból már egy találkozót csütörtökön lejátszottak, amelyen az Aramis SE 2-1-re diadalmaskodott az MVFC-Berettyóújfalu otthonában. A mai nap mérkőzése a Rába ETO - Swietesky-Halaáds VSE lesz.

A felsőház jelenlegi állása a következő: 1. Rába ETO 11 pont, 2. MVFC-Berettyóújfalu 10 pont, 3. Aramis SE 8 pont, 4. FC Veszprém 6 pont, 5. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 6 pont, 6. Swietesky-Halaáds VSE 1 pont. G. A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!