Sport

2015.05.21. 17:32

Akarat Ereje Kupa Dunaújvárosban

Dunaújváros - A negyedik alkalommal kiírt Akarat Ereje Kupa küzdelmeit ezúttal az Alsó Dunapart Okatatási központjában rendezik pünkösd hétfőn. A program szervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a főtámogató pedig Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Gróf András

Az Akarat Ereje Kupa elsődleges célja egy ritka betegségben szenvedő kisfiú, Szatmári Ádám megsegítése volt, de mára már egy egész napos családi programmá nőtte ki magát, ami természetesen ezúttal is ingyenes lesz.

Tóth Imre, a DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke a rendezvény egyik szervezője.

- Nagyon örülök annak, hogy évről-évre rangosabb és látványosan fejlődő sportesemény az Akarat Ereje Kupa. Most először visszük ki szabadtérre a rendezvényt. Természetesen ez olyan plusz programokat is lehetővé tesz, mint az ugráló vár, a hőlégballon. Ismét jönnek vidéki csapatok, és végre hölgy labdarúgókat is láthatunk, hiszen ezúttal a női mezőny is képviselteti magát. A nagyszerűnek ígérkező eseményre sztárvendéget is várunk Bogdán Ádám személyében, aki Angliában a Bolton Wanderers kapusa.

A rendezvény sztárvendége a Bolton kapusa, Bogdán Ádám lesz. Fotó: www. DLSZ.hu

Szatmári Ádám izgatottan készül a hétfői napra.

- Mint minden évben, most is nagyon várom már az Akarat Ereje Kupát. Ez teljesen más lesz, mint eddig, mert kint leszünk a szabadban, és nagyon sok program lesz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nagyon kíváncsi vagyok a női focira is, mert ilyen meccsen még sosem voltam. Remélem jó idő lesz, hogy az eltervezett programok mindegyike megvalósulhasson.

A férfi kispályás labdarúgócsapatok két hatos csoportban kezdik meg a küzdelmeket. A csoport: Steelworkers, Dzsó és a Haverok, Mapet, Kunszentmiklós, Zéró Tolerancia, Ruform. B csoport: Mirage, Bianca Trade, Major Házépítő Kft., Mészi-Frucht Kft., Schniedr, Nektek Lőttek. A hölgyek mezőnyében nyolc csapat szerepel majd. A csoport: Dunaújváros PASE II, DDSE Dunaferr Iskola, Baracs SE, Ercsi. B csoport: Dabas-Gyón, Nádasladány, Dunaújváros PASE I, Köfém.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!