Sport

2013.08.07. 22:00

Megye III.: alapos erősítés Nagyvenyimen

Dunaújváros - A megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Horfer Serleg csoportjában szereplő körzetünkhöz tartozó csapatok közül négy nyári átigazolását tekintettük át.

Gróf András

A rácalmásiak Horváth Zoltán edző irányításával, huszonkettes kerettel vágtak neki a felkészülésnek. Senki nem távozott a nyáron csapattol. Érkezett: Hadnagy Gábor (Besnyő) és Kiss Krisztián (Kulcs).

Perkátán egy teljesen fiatal csapatot próbálnak meg építeni. Távozott: Mazán Tamás (Géderlak), Reith János (Szabadegyháza). Érkezett: Badi Máté, Badi Kristóf (mindkettő Holler UFC), Hajcsik Lászó (Baracs).

Nagy mozgás volt a Nagyvenyim együttesénél a nyári szünetben. Az új vezetőség alaposan megerősítette a tavalyi esztendőben botladozó együttest. Az érkezők névsora: Szabó Csongor, Sarok Norbert, Gyenizse Tamás (mindhárom Dunaújváros PASE II), Orosz István (Kisapostag), Somogyi Sándor (Kulcs), Nunkovics Norbert (Harta). Távozott: Szabó Szabolcs (Sárszentmiklós).

Az Előszállás gárdájához négy labdarúgó érkezett erősítésként. Dunaföldvárról Hegyi Armadot és Nagy Gábort, a Holler UFC-től Nyári Attilát, míg Nagykarácsonyból Simon Lászlót igazolták.

A négy csapat közül csak az előszállásiak jutottak tovább a Magyar Kupa megyei selejtezőjének elmúlt heti első fordulójából. A második körben vasárnap hazai közönség előtt 17 órakor a megyei első osztályú Kisláng ellen játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!