Sport

2017.01.11. 21:21

Amatőröket várnak pénteken - ütőt, labdát a Danubius KSE mindenkinek ad

Dunaújváros - Január 13-15. között Pécsett rendezik meg az U13 Nation to Nations nemzetek tornáját. Erre a nívós versenyre bejutott a dunaújvárosi Nagy Bence, a Danubius KSE tollaslabdázója.

Jankó Árpád

A viadalra Dian Ayu Mayasari szövetségi edző jelölte ki az indulókat. A versenyen tíz csapat vesz részt. Ezek a következők: Bulgária, Csehország, Dánia, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna és Magyarország együttese.

Nagy Bence, a Danubius fiatal tollaslabdázója a pécsi tornán Fotó: Amatőr felvétel

Január 13-án, pénteken megrendezik az újvárosi amatőr tollaslabda-bajnokság első fordulóját a Dunaújváros Sportcsarnokban. A verseny 16.30 órakor kezdődik. Egyéniben négy kategóriában A-tól D csoportig szerepelhetnek az indulók. Páros versenyt nem rendeznek a szervezők.

A tíz fordulóból álló bajnokságon külön ranglistát is készítenek. Az egész sorozat az év végén fejeződik be. A tollaslabdát szeretők, érdeklődők bármilyen tudásszinttel is rendelkeznek, indulhatnak. Érdekes rendezvény lesz. Ütőt és labdát mindenki kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!