Sport

2017.04.10. 20:15

Angyali adomány Kamillának - A női jégkorongozók a csapatnaptár értékesítéséből befolyt pénzt ajánlották fel

Dunaújváros - Az Angels Női Jégkorong Sport Egyesület szombaton átadta az Angyalok csapatnaptár értékesítéséből származó bevétel teljes összegét Nagy Kamilla édesanyjának, Nagyné Berta Zsanettnek.

Gallai Péter

A sok segítő és sportbarát adományából mintegy négyszázezer forint gyűlt össze. - Biztosan tudjuk, hogy az összegyűjtött pénz jó helyre megy és jó ügyet szolgál, mert egy ilyen kislány minden lehetséges támogatást megérdemel.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki pénzzel, tettel, szervezéssel, kommunikációval segítette a naptár értékesítését - olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Az Angels NJSE képviselő Nagyné Berta Zsanettet a kislánya nevére szóló mezzel és egy sapkával is meglepték
Fotó: Angels NJSE

A naptár készítése és a Kamillának való gyűjtés ötlete a Berényi Norbert irányította Angels csapatkapitányáé, Herku Mónikáé volt. A fotók készítője a dunaújvárosi születésű Krausz Renáta, pécsi fotográfus volt. Kamilla négyéves, súlyos daganatos betegséggel és vérszegénységgel küzd, vérátömlesztéseket kapott, és nyolc kemoterápiás kezelésen van túl.

Nemrégiben őssejtet vettek le tőle, négy hete egy új gyógyszerrel próbálkoznak gyógyulásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!