Sport

2013.04.16. 17:36

Asztalitenisz eredmények a csákvári kupán

A hétvégén a Csákvár rendezte meg a hagyományos Floriana Kupa elnevezésű utánpótlás-versenyt. Népes mezőny gyűlt össze a megyei seregszemlén.

Jankó Árpád

A megyei újonc és serdülő viadal nyolc számából  a DASE hármat, a H. Szondi kettőt, a Csákvár, a DFDSE és a Polgárdi egyet-egyet nyert meg.

Szepesi Hanna volt a legjobb (Fotó: Vohlmann György)

A dunaújvárosi eredmények. Fiú, páros: 1. Kóré Á.-Jójárt D., 3. Bajusz B.-Láng D. (DASE). Leány, páros: 1. Szepesi H.-Nyikos D. (DASE), 2. Bali B.-Bokros K. (DFDSE), 3. Szalai V.-Horváth D.  (DASE). Serdülő, fiú: 3. Kóré Á. és Jójárt D. (DASE).  Serdülő, leány: 1. Szepesi H., 2. Bokros K., 3. Nyikos D. (DASE) és Bali B. (DFDSE).
Újonc, fiú I. korcsoport: 2. Láng D. , 3. Béni Gergely (DASE). Újonc, leány I. kcs.: 1. Bokros K., Horváth D., 3. Szalai V. és  Dimájó D. (DASE). Újonc, fiú II. kcs.:  2.  Sztankovics S. (DASE), 3. Bíró B. (DFDSE). leány: 3. Dimájó D. (DASE), és Szerdahelyi M. (DFDSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!