Sport

2015.01.20. 15:50

Asztalitenisz: Már csak klubtagokra várnak és indulhat a szerva!

Mezőfalva – Ismét asztalhoz állhatnak a pingpong szerelmesei! A faluban több mint tíz éve működő klub kis szünet után ismét tágra nyitja kapuit.

Horváth László

A mezőfalvi Kiss Kálmán Művelődési Házban otthonra lelt csoport szeretettel vár felnőtteket és gyerekeket egyaránt! Ami már most biztos, minden kedden 14-től 17 óráig és szombaton 13-tól 18 óráig hódolhatnak hobbijuknak az érdeklődők.

Halász Ferenc maga is asztalhoz áll a versenyeken. Képünkön a 2013-as József Nádor Kupa fordulóján üti a labdát. Fotó: H. L.

További terveikről a klub vezetője Halász Ferenc beszélt: – Az idei évben újra indul az Asztaltenisz Klub, amely a mezőfalvi közösségnek nyújt sportolási lehetőséget, és amiben minden korosztály részt vehet. Ebben az esztendőben három versenyt rendezünk: a József Nádor Kupát, az Október 23-i Kupát és a Karácsonyi Kupát. A Kiss Kálmán Művelődési Házban keddenként 14 és 17 óra, szombaton 13 és 18 óra között tartjuk összejöveteleinket. A részvétel ingyenes. Fiúkat, lányokat, szülőket, nagyszülőket, barátokat és ismerősöket, új, valamint régi tagokat is várunk! Bízunk benne, hogy az Asztaltenisz Klubnak ebben az évben is nagy sikere lesz – vázolta közelebbi terveiket Halász Ferenc.

A mezőfalvi pingpongosok 2013-ban ünnepelték a szakosztály fennállásának tizedik évfordulóját. A tavalyi fél éves kényszerszünet után új erővel, új vezetővel vágnak neki a fehér kaucsuk labda bűvölésének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!