Sport

2017.08.06. 19:25

Augusztus 15-én végetér a hokiböjt - Ljubljana ellen hazai jégen mutatkoznak be az Acélbikák

DUNAÚJVÁROS Már bizonyára vágják a centit a hokifanatikusok, akik a nyári hónapok alatt alaposan kiéheztek egy jó kis hokicsatára. Jelentjük: a böjti időszak augusztus 15-ig tart. A Ljubljana ellen hazai jégen mutatkoznak be az Acélbikák.

DH-információ

Mint arról a DH-ban már olvashattak, megkezdte csapatunk a jeges edzéseket, az új cseh tréner, David Musial vezetésével. Azari Zsolt klubvezető, a csapat honlapján így nyilatkozott a trénerválasztásról: "Az edzőválasztást elsősorban az anyagi helyzetünk, illetve - és nincs fontossági sorrend a kettő között - a filozófiánk határozta meg.

David Musial nagy lehetőséget kapott az Acélbikáknál

Az anyagi helyzetünkből adódóan fiatal, nem befutott edzőt kerestünk. A filozófiánk pedig az, hogy olyan edzőt szeretnénk, aki a munkában hisz és aki nem akarja megmagyarázni, ha valaki nem dolgozik. Emellett nagyon fontosnak tartom egy edzőnél a kommunikációt, hogy a saját véleményét, filozófiáját hogyan tudja átadni, hogyan tud érvelni mellette, és hogyan tudja ezt elfogadtatni a környezetével. Természetesen ehhez tartozik az edző habitusa és persze az egyéni szimpátia sem elhanyagolható a választásnál."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!