Sport

2016.01.06. 20:18

Az éllovastól kell pontokat szerezni

Dunaújváros – Az Újpesttől, hosszabbításban elszenvedett vereség után holnap este hazai jégen vár kőkemény feladat a dunaújvárosi jégkorongozókra.

Gallai Péter

Hosszú nyeretlenségi sorozatot szeretett volna megszakítani kedden a DAB a fővárosban,a csapat végül egy pontot tudott megszerezni,ami lehet sokat ér majd a rájátszásért folytatott küzdelemben. Persze ez sok mindentől függ még. Lee Gilbert az Acélbikák mestere szerint két fáradt csapat találkozott, nagyrészt emiatt végig szoros volt a mérkőzés Újpesten.

– Általában egyik csapat sem lő sok gólt a bajnokságban, így most is mindkét együttes hadilábon állt a gólszerzéssel. A jobbik gárda győzött, elvégre az Újpest egy góllal többet szerzett, ugyanakkor a ligának mindenképpen jobb játékvezetőkre lenne szüksége, mert a bíráskodás színvonala ezúttal is hagyott némi kívánnivalót maga után – értékelt a mester. Pénteken 18.15 órakor pedig már újabb kihívás vár a fiúkra, méghozzá az alapszakaszt a DVTK-val párban toronymagasan vezető MAC Budapest érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!