Sport

2017.01.16. 19:20

Az elmúlt hét végén két korosztályban küzdöttek meg a csapatok a DPASE-Beton Transz Kupán

Dunaújváros - A Dunaújváros PASE futballiskolája az idén hat korcsoportban rendezi meg Dunaújváros PASE-Beton Transz Kupa kispályás labdarúgó-teremtornát. Az elmúlt hét végén a két legfiatalabb korosztály versenyzett.

Gróf András

Az Arany János Általános Iskola tornatermében szombaton az U8-as csapatok küzdöttek meg a helyezésekért. A rendkívül lelkes és színvonalas küzdelmeket hozó játéknap végeredménye a következő lett: 1. Videoton FC, 2. Baja, 3. Főnix Gold FC, 4. Méhecskék FC, 5. Dunaújváros PASE A, 6. Dunaújváros PASE B

Különdíjasok: Kisföldi Kornél (Baja) legjobb kapus, Rátkai Ádám (Főnix Gold FC) legjobb játékos, Domján Loránd (Videoton FC) gólkirály, Szombati Gergő legjobb hazai játékos.

A DPASE mindkét napon két csapattal állt rajthoz. Képünkön az U9-esek Dobos László edzővel Fotó: DPASE

Vasárnap az egy évvel idősebbek összecsapásain szurkolhattak a nézők. Ezen a napon a hazai együttesek is eredményesebben szerepeltek. Az U9-es korosztály végeredménye: 1. Hírös-Ép SE, 2. Kelen SC, 3. Videoton FC, 4. Méhecskék SE, 5. Dunaújváros PASE A, 6. Főnix Gold SE, 7. Dunaújváros PASE B, 8. Tökmag Focisuli.

Különdíjasok: Orosz János (Kelen SC) legjobb kapus, Tarkó Zétény (Videoton FC) legjobb játékos, Szurma Zalán (Dunaújváros PASE A gólkirály, Kassai Dávid legjobb hazai játékos.

Szombaton és vasárnap újabb két korosztály méri majd össze tudását. A helyszín ezúttal is az Arany János Általános Iskola lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!