Az első felvonás következik

2016. január 06., 21:14 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros – A futsal NB I második helyén álló Swietelsky-Haladás VSE gárdáját fogadja holnap Magyar Kupa mérkőzésen a dobogó harmadik fokán tanyázó Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az oda-visszavágós csata első felvonása 18.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az újvárosiak a decemberi bajnoki egy találattal múlták felül a szombathelyieket, így várható, hogy ezúttal is rendkívül kiegyensúlyozott összecsapást láthatunk. A hazai csapat felkészüléséről Fehér Zsolt, vezetőedzőt kérdeztük.

– Az elmúlt hét szombatján tartottuk az idei esztendő első edzését. Azóta túl vagyunk már egy másodosztályú csapat elleni edzőmérkőzésen. Most pedig következik a Swietelsky-Haladás VSE elleni kupapárharc első felvonása. Azt már bebizonyítottuk, hogy egy mérkőzésen bárkit meg tudunk verni, de én bízom benne, sikerrel vesszük a szombathelyiek elleni páros csatát is, és bejutunk a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Ezt követően is sűrű lesz a program, hiszen 11-én az MVFC-Berettyóújfalu ellen játszunk bajnoki mérkőzést hazai környezetben, majd 18-án a Csömörön,az Rubeola FC vendégeként lépünk majd pályára. Két nap múlva pedig következik a szombathelyi Magyar Kupa visszavágó összecsapás. Ezután viszont egy hónap szünet lesz a válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt.

Azt már bebizonyítottuk, hogy egy mérkőzésen bárkit meg tudunkverni” – mondja Fehér Zsolt vezetőedző Fotó: Zsedrovits Enikő

Az újonnan igazolt Varga Csabával kapcsolatban elmondta, hogy mivel elsősorban az előre játékban kell fejlődnie csapatának, ezért történt a szerződtetése. Mivel korábban már dolgoztak együtt, így tudja, hogy tőle mire számíthat. Bízik abban,hogy hamar felveszi a tempót,s ha teljesen elsajátítja a taktikát, úgy komoly hasznára válhat a csapatnak a bajnokság második felében. Ebben reménykedik a játékos is, aki elmondta, örömmel érkezett a dunaújvárosi együtteshez, hiszen a játékosok többségét ismeri. Nem tudnak egymásnak különösebb meglepetést okozni. Biztos abban, hogy a nyolcvanhét eddigi megszerzett találatához jó párat hozzá tesz majd a tavaszi szezon mérkőzésein. A Swietelsky-Haladás VSE honlapjáról megtudhattuk, hogy ők a hétfői napon edzettek az idén először. Igaz a játékosaik számára téli szünet is inkább a labda körül zajlott. A többségük játszott különböző tornákon, ahol kisebb-nagyobb sikereket értek el. Volt azonban olyan is, aki a sérülés miatti rehabilitációt végezte a szombathelyi hideg szaunában. A Magyar Kupa negyeddöntőjének további párosítása a következő: Rubeola FC –MVFC-Berettyóújfalu, Rába ETO – Nyírgyulaj KSE, FTC Futsal Fischer Klíma – Göcsej SK.

Gróf András

2016. január 06., 21:14 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...