Az első idei sikerért

2017. január 06., 18:11 szerző: Gallai Péter
komment
Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázói ma Szentesen folytatják a bajnoki alapszakasz második körének küzdelmeit.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A felsőház második helyén álló dunaújvárosi gárda a három pont megszerzéséért utazik a csongrádi városba, ugyanis egy győzelemmel továbbra is lépéselőnyben maradnának az őket hat ponttal követő BVSC-vel szemben. Ráadásul Petrovics Mátyás alakulata az Újpesttel játszik csúcsrangadót ma, így szerencsés esetben tovább is hízhat a DUE-Maarsk előnye.

Bár az Újpest is csak két ponttal előzi meg Mihók Attila csapatát, az ő botlásuk esetén Menczingerék az élre is állhatnak A jövő heti Euroliga újabb, görögországi csoportkörére készülő vendégek felkészülését betegségek, sérülések hátráltatták, de azért így is tudtak minőségi munkát végezni. Mihók mester lapunknak elmondta, holland légiósuk, Hanneke Slagter válla a műtétje és a rehabilitáció után sem száz százalékos még, de bízik benne, hogy tud rá számítani.

A két csapat eddig egyszer találkozott a szezonban, az alapszakasz első körében hazai medencében 14-9-re nyertek a dunaújvárosi lányok.

Gallai Péter

2017. január 06., 18:11 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...