Sport

2017.07.31. 16:35

Az esélyesek sikerével zárult a strandröplabda bajnoki forduló - Ezzel kialakult a döntő kvalifikációs ranglistája

DUNAÚJVÁROS - Izgalmas összecsapásokkal fejeződött be vasárnap délután a Szalki-szigeten a háromnapos strandröplabda bajnoki forduló.

Gróf András

A dunaújvárosi megmérettetésen az aranyérmet a nőknél magabiztos teljesítménnyel a legutóbbi három bajnoki címet begyűjtő Lakatos Enikő és Lutter Eszter szerezte meg. A férfiaknál a bajnoki címvédő Bagics Balázs és a 2014-es aranyérmes Nacsa Gábor sokkal szorosabb csatában vívta ki az elsőséget.

A vasárnapi eredményhirdetést követően egy csoportban a helyezettek
Fotó: Ady Géza

A Strandröplabda Országos Bajnokság III. fordulójának a végeredménye:

A nők mezőnyében: 1. Lakatos Enikő, Lutter Eszter, 2. Szabó Dorottya, Tóth Eszter, 3. Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin, 4. Ancsin Kitti, Dégi Barbara. A férfiak mezőnyében : 1. Bagics Balázs, Nacsa Gábor, 2. Benkő Balázs, Oláh Botond, 3. Bán Viktor, Rozgonyi Bálint, 4. Bán Balázs, Mészáros Zoltán. Az U16-os fiúk mezőnyében: 1. Mikuláss Marcell, Iván Gergő, 2. Szabó Kornél, Szabó Vilmos, 3. Balázs Bálint, Tamási Dávid, 4. Bozóki Bendegúz, Óhidi Richárd.

Ezzel a körrel természetesen lezárult a kvalifikációs ranglista is, amely alapján kialakul az augusztus 12-13-i, Lupa-szigeti döntő mezőnye. Az indulásra jogosultságot szerzett versenyzők zöme előzetesen már nevezett a fináléra, akik azonban ezt nem tették meg, hétfő éjfélig pótolhatták a hiányosságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!