Sport

2016.12.16. 20:10

Az ifjúsági válogatottat is komolyan kell venni

Dunaújváros - Az idei esztendő utolsó bajnoki mérkőzésére készülnek a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Gróf András

Az első osztályú bajnokság alapszakaszának tizenhatodik fordulójában a dunaújvárosiak vasárnap Izsákra utaznak, ahol 11 órakor játszanak a magyar ifjúsági válogatott ellen. Ezen a találkozón nem jelenthet különösebb gondot a három bajnoki pont megszerzése, hiszen a fiatalok az eddigi összecsapásokon még nem szereztek pontot. Ennek ellenére komolyan kell venni a mérkőzést, és nem szabad, hogy a hétközi, kaposváriak elleni kupasiker kényelmessé tegye a társaságot. Tomanóczy Tibor vezetőedző mentalitását ismerve ezt biztosan nem fogja megengedni a fiatal játékosai számára.

A piros mezes Gebhardt Norbert igazi vezéregyénisége a gárdának Fotó: Ady Géza

A bajnoki tabella jelenlegi állása a következő: 1. Fino-Kaposvár 42 pont, 2. Pénzügyőr SE 35 pont, 3. VRC Kazincbarcika 34 pont, 4. HÉP-Kecskeméti RC 27 pont, 5. Dunaferr SE 26 pont, 6. MAFC-BME 25 pont, 7. Openhouse-Szolnoki RKSI 24 pont, 8. Sümegi RE 9 pont, 9. Debreceni EAC 9 pont, 10. PTE-PEAC 3 pont, 11. Ifjúsági válogatott 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!