Sport

2014.07.10. 17:30

Az országos rendezvényről végül három érmet hoztak haza a brazil jiu jitsu klub képviselői

Dunaújváros - A dunaújvárosi Gracie Barra Brazil Jiu Jitsu Klub fennállása óta először vett részt több versenyzővel egy országos rendezvényen.

Gallai Péter

A Dombóváron megrendezett, Gobal Grappling elnevezésű eseményen nem csak a jiu jitsut képviselő versenyzők indulhattak, hanem több birkózó, valamint válogatott judós is megmérette magát a küzdősport eseményen.

A dunaújvárosi klub négy indulója - akiknek ez volt az első megmérettetésük - közül végül hárman értek el dobogós helyezést, a negyedik résztvevőnek Paddi Attilának ezen a versenyen nem sikerült érmet szereznie.

Kindle Gergő (jobbra) nagy csatában ellenfelével (Fotó: amatőr felvétel)

Ami a többieket illeti: Kindle Gergő a NoGi Grappling ifjúsági a nyolcvan plusz kilogrammos kategóriában szerzett aranyérmet, míg Mészáros Márk a NoGi Grappling junior hetvenegy kilogrammos kategóriát nyerte meg, és állhatott fel így a dobogó legmagasabb fokára.

Berta Viktor a Gi Grappling felnőtt férfi százöt kilogrammosok mezőnyében vitézkedett, és végül egy ezüstéremmel térhetett haza Dombóvárról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!