Sport

2017.01.20. 16:13

Az utánpótlásé lett a sportcsarnok

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatai a bajnoki szünet idejét is szeretnék hasznosan eltölteni. Ez nem olyan könnyű, mivel a kézilabdázók számára az éles mérkőzések hiányoznak.

Jankó Árpád

Partnert az edzőmérkőzésekre pedig nagyon nehéz találni. A Kohász Ifjúsági és junior csapata viszont talált. Vártok Ákos, a Kohász ifjúsági csapatának edzője és kapusedző jó kapcsolatokkal rendelkezik a Rinyamenti KC együttessel. Neki köszönhető ez a két előkészületi találkozó. - Tizenhét évig éltem Nagyatádon, öt évig a férfi-női szakág vezetője, klubelnök voltam, és a sportcsarnok vezetőjeként is tevékenykedtem. Innen van a kapcsolat. Mivel az NB I B-ben egy osztályban játszunk velük, és számukra is fontos az edzőmérkőzés, szívesen vállalkoztak arra, hogy eljönnek Dunaújvárosba - nyilatkozta. Vártok Ákos.

A két nagyatádi NB I B-s együttes pénteken el is jött a Dunaújváros Sportcsarnokba edzőmérkőzést játszani a dunaújvárosi lányokkal.

Szombaton pedig a kicsik veszik birtokba a csarnokot. Reggel 8-től 16 óráig zajlanak a DKKA Kupa mérkőzései a különböző korcsoportokban. A műsor. U11: Siófok KC, DKKA. U12: Budaörs, DKKA, „A", DKKA „B". Kisterem: U10 DAC, Budaörs, DKKA, Duna-Pent, Dunaföldvár, Szekszárd. U9: Szekszárd, Adony, Dunaföldvár, DKKA: Az óvodai program is folytatódik. A jövő héten hétfőtől csütörtökig tartják délelőtt a foglalkozásokat Baranyi Erzsébet, Ferling Bernadett, Bulath Anita vezetésével..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!