Sport

2013.07.07. 18:01

Az utolsó meccs döntött

Csak az utolsó játéknapon biztosította a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjában való bennmaradást a kulcsi együttes.

Gróf András

Tizenkilenc pontot gyűjtve, négy ponttal előzték meg a Déget és hat ponttal a Baracska együttesét. Az egész bajnoki esztendőben igen hullámzó volt az együttes teljesítménye. Az őszi hatodik fordulóban megszerezték a nyolcadik pontjukat, de a téli szünetig hátralévő kilenc összecsapáson csupán egy ponttal tudták azt növelni.

A kulcsiak tizenkilenc pontot szereztek a bajnokságban (Fotó: Lázár Zsolt)

Ebben a szezonban minden pontszerzésük hazai környezetben történt. A tavaszi folytatásban sokáig tartó vereségsorozat borzolta a szurkolók idegeit. A huszonötödik körben viszont idegenben sikerült legyőzni a Sárbogárdot. A harmincadik fordulóban pedig egy pontot gyűjtöttek Kálozon. Ezután következett a tizennyolcadik fordulóból elhalasztott Baracska elleni idegenbeli összecsapás, amely tulajdonképpen döntött a bennmaradásról.

A ki-ki mérkőzésen 5-0-ra diadalmaskodtak a kulcsiak, így sikerült meghosszabbítaniuk másodosztályú tagságukat. Negyvenhárom találattal a lőtt gólok számában négy együttest is megelőztek a kulcsiakat. A legeredményesebb játékosuk Subi Tamás volt, aki kilencszer talált be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!