Sport

2016.03.04. 20:56

Bajnoki pontok

Dunaújváros – Az alacsonyabb osztályban kézilabdázó csapatok küzdelmeiben voltak dicséretes és kevésbé örömteli eredmények.

Jankó Árpád

Az NB I B női bajnokágban a NEKA a DKKA II csapatát 34-23-ra, a juniorokat 30-21-re győzte le. Viszont a csütörtöki NB I-es fordulóban a a DKKA junior gárdája 26- 19-re nyert az Érd ellen, a DKKA ifjúsági együttes kikapott az érdiektől egy góllal 22-21-re.

A női NB II-es bajnokságban a Duna-Pent csapata itthon egy góllal legyőzte az Euoronovex együttesét (31-30). A dunaújvárosiak bár nem sziporkázó játékkal, de lelkesen kézilabdázva a lényeget vagyis a két pontot begyűjtötték. A Duna-Pent juniorjai 30-28-ra vesztettek az Euronovex ellen.

A férfiak bajnokságában az NB II-ben most kikapott a DAC a Pénzügyőrtől. Nagyon tartalékosan játszott a dunaújvárosi csapat a sok sérülés, betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt. S ha egy kicsivel jobb a kapusteljesítmény, akkor hízelgőbb lett volna az eredmény. A körülményekhez képest dicséretes a fiúk teljesítménye, de különösen Reichert Zoltán, Németh Csongor, Borsos Martin játszott remekül.

A DAC junior csapata külön említést érdemel, mert a bajnokságban első helyen álló Pénzügyőr gárdáját tíz góllal győzték le idegenben (25-35). Az egész csapat nagyszerűen kézilabdázott. A megyeiben szereplő rácalmási férfigárda, a Nemesvámostól 27-22-re kapott ki,Tapolcán 32-29-re győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!