Sport

2015.07.01. 15:54

Balatonföldváron edzőtáboroztak a dunaújvárosi Hikari Dojo versenyzői

Dunaújváros - Június 7-én, minősítő övvizsgát tartott a Hikari Dojo, 43 sportoló tett sikeres vizsgát. Fatalin Enikő, Szatmári Gergő, Kovács Máté technikai szintje igen magabiztos volt.

Agárdy Csaba

Összességében a vizsgán mutatott hozzá állás örvendetes volt, a teljesítmények kisebb javulást mutattak, de az elméleti felkészültség továbbra sem meggyőző.

Balatonföldváron edzőtáboroztak a dunaújvárosiak június 16. és 21. között, immár hagyományosan a kecskeméti Nippon SE-vel közösen. A táborban még részt vett egy edző a BVSC karateszakosztályából is. Mintegy 50 karatéka és sok szülő, hozzátartozó töltött együtt közel egy hetet ideális feltételek között. Reggelente átmozgató futás és gimnasztika , délelőtt délután pedig egy-egy karate edzés teremben volt a fő program. Az edzéseket felváltva vezették a jelen lévő mesterek, edzők. Azonban ezek mellett strandolás a Balatonban a bátrabbaknak, mert kissé hűvös volt az időjárás , egyéb sportvetélkedők és egy hajókirándulás Tihanyban és sok kötetlen beszélgetés is színesítette a mindennapokat. A szülők dicséretesen vettek részt a reggeli futásokban, az egyéb sportvetélkedésekben is és egy karate edzés erejéig páran még itt is vállalták a munkát. A tábort szombaton este sayonara party zárta, amely éjjel 3-ig tartott, természetesen csak a nagyobbaknak. Összességében a tanulságokat leszűrve, szakmailag és közösség formálás szempontjából is sikeresnek mondható az esemény. A táborozók szándékai szerint jövőre folytatás következik - foglalta össze a tábort Schneider László, a Hikari vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!