Sport

2016.01.04. 20:06

Bejgliégetés és malacröffentés

Dunaújváros – December 30-án a Danubius KSE vidám évzáró tollaslabda-foglalkozást tartott a Dunaújváros Sportcsarnokban, ahol többek között megünnepelték a jelenlévők a 2015-ös év eredményeit is.

Jankó Ádám

De két lelkes tollaslabdázónk az ünnepek alatt sem tétlenkedett, és három országos amatőr tollaslabda-versenyen is megmérettették magukat. A Danubius KSE szorgalmas és lelkes versenyzői Csomor Péter és kislánya a tizenegy esztendős Csomor-Németh Lili december 19-én Budapesten a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Amatőr Tollaslabda versenyén szerepeltek. ”B” kategóriábanCsomor Péter 14. helyezett lett, „C” kategóriában Csomor-Németh Lili 12. helyezéstért el. Mindketten tudtak mérkőzéseket is nyerni a népszerű versenyen.

A Danubius tollaslabdázói jó hangulatban búcsúztak az óévtől, de az ütőt nem hagyták otthon Fotó: amatőr felvétel

December27-én „Bejgliégető Amatőr Tollaslabda Versenyen” szerepeltek Kispesten, ahol Csomor-Németh Lili női kategóriában bronzérmes lett. Január 3-án Budapesten Malacröffentő Amatőr Országos Tollaslabda Versenyt rendeztek,ahol Csomor Péter veretlenül nyert. Mind az öt mérkőzésen győzött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!