Sport

2017.06.15. 17:35

Bejutott az elődöntőbe a magyar válogatott

BRNÓ A magyar minifutball válogatott csütörtökön Lengyelország együttesével játszott a legjobb négy közé kerülésért a csehországi Európa-bajnokságon.

Gróf András

Magyarország- Lengyelország 1-1 (0-1) (büntetőkkel 3-2)

Gál András elsősorban a védekezésben jeleskedett Fotó: Minifutball Szövetség

A lengyelek a nyolcadik percben Cezary Szałek révén szerezték meg a vezetést. A szünetig sikerült is megőrizni az előnyüket. A fordulást követően a magyar csapat mindent elkövetett az egyenlítő találat megszerzése érdekében. Az erőfeszítéseket két perccel a rendes játékidő vége előtt siker koronázta, Béres Ferencnek sikerült egalizálta az állást (1-1). A büntető rúgásoknál a mieink koncentráltak jobban, hiszen Sós Márkó, Fekete Róbert és Béres Ferenc is a hálóba talált, amíg a lengyeleknél csak Mateusz Gliński és Krysztof Elsner tudott túljárni együttesünk hálóőrének eszén. A magyar válogatott ma 19.30 órakor a csütörtökön lapzárta után befejeződött Szlovénia - Oroszország összecsapás győztesével mérkőzik majd a döntőbe jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!