Sport

2016.09.30. 19:35

Megfelelő önbizalommal utazhatnak Szolnokra a Dunaferr SE röplabdázói

Dunaújváros - A Fino-Kaposvár elleni hazai idénynyitón bravúros győzelmet arató Dunaferr Sportegyesület röplabdázói ma 16 órakor az Openhouse Szolnoki RKSI otthonában lépnek pályára.

Gróf András

A kaposváriak elleni ötjátszmás diadal megfelelő önbizalmat adhat az újvárosi fiataloknak, de ne felejtsük el, hogy a hazai rendezésű Szász Antal Emléktorna első összecsapásán a Tisza-partiak nagy meglepetésre legyőzték Tomanóczy Tibor legénységét.

A piros mezes dunaújvárosiak nagy bravúrral kezdtek Fotó: Ady Géza

Az első fordulóban voltak remek időszakok a dunaújvárosiak játékában, de voltak gyengébb periódusok is. A hétközi edzéseken az utóbbiak csökkentéséért dolgoztak keményen a Dunaferr SE játékosai.

A második fordulóból csütörtökön már egy találkozót lejátszottak, amelyen a VRC Kazincbarcika magabiztos játékkal 3:0-ra verte idegenben a Debreceni EAC gárdáját. A forduló további párosítása a következő: Fino-Kaposvár - PTE-PEAC, MAFC-BME - Pénzügyőr SE, Kecskeméti RC - Sümegi RE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!