Sport

2016.09.20. 16:40

Biztos hazai diadal - A riasztó kezdést követően a Dunaferr rendezte sorait

Dunaújváros - Az Aramis SE elleni bajnoki összecsapás elején alaposan ráijesztett a szurkolókra hétfőn este a Dunaferr-DUE-Renalpin FC futsalcsapata, akik azonban a végén már igazi örömjátékot láthattak a pályán.

Gróf András

Nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy az újvárosiak eltervezték, hiszen a negyedik percben már kétgólos vendégelőny szerepelt az eredményjelzőn. Ráadásul a folytatásban Hosszú Ádám büntetőt is hibázott. Ezt követően a hazaiak vezetőedzője, Fehér Zsolt időt kért, és alaposan eligazította a játékosokat. Valószínű ennek is köszönhető Klacsák Bence gyors szépítő találata. Az első játékrész közepén egy kimaradt tízméterest követően Fekete Róbert egy percen belül két gólt is szerzett, így már a hazaiaknál volt az előny. Ettől kezdve már nem volt kérdéses, hogy melyik csapat hagyja el győztesen a játékteret. A szünetig az újvárosiak egy öngóllal és két Horváth Norbert találattal növelték az előnyüket, amire csak Roni tudott válaszolni.

A második játékrész még egyértelműbb hazai fölényt hozott, hiszen a vendégek egyetlen gólt sem szereztek. A dunaújvárosi együttes Varga Csaba és Fridrich Dávid két-két, valamint Horváth Norbert és Hosszú Ádám egy-egy találatával állították be a 12-3-as végeredményt.

A bajnokság alapszakaszának állása két fordulót követően: 1. Rába ETO 6 pont (14-3), 2. MVFC-Berettyóújfalu 6 pont (9-1), 3. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 4 pont (13-4), 4. FC Veszprém 4 pont (8-1), 5. Nyírgyulaj KSE 3 pont (3-7), 6. Aramis SE 3 pont (8-13), 7. Swietelsky-Haladás VSE 1 pont (3-5), 8. FTC-Futsal Fisher Klíma 1 pont (3-7), 9. Göcsej SK 0 pont (3-10), 10. Bőny-Szavill Consulting 0 pont (1-14)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!