Biztos második helyezés

2017. március 07., 20:04 szerző: Gallai Péter
komment
Dunaújváros - A futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában hétfőn a sereghajtó Bőny-Szavill Consulting együttesét fektette magabiztos játékkal két vállra a Dunaferr-DUE-Renalpin FC csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nehezen lendült játékba a dunaújvárosi alakulat, de a fordulást követően megszerzett második találat után már csak a győzelem mértéke volt kérdéses. Ezzel a sikerrel az újvárosiak bebiztosították az alapszakasz második helyét, így már biztos, hogy öt pontot visznek magukkal a felsőházi rájátszásba.

Az is biztos, melyik hat csapat folytathatja a felsőházi, és melyik négy az alsóházi rájátszásba. A Rába ETO elsősége már régen eldőlt, amihez nem igazán férhetett kétség, de a negyediktől a hatodikig szóló helyek megszerzéséért még komoly csata várható az utolsó fordulóban.

A tizenhetedik forduló további eredményei:

FTC Futsal-Fisher Klíma - MVFC-Berettyóújfalu 3-7, Rába ETO - Aramis SE 7-1, Göcsej SK - Swietelsky-Haladás VSE 2-4, Nyírgyulaj KSE - FC Veszprém 5-5.A bajnokság állása egy fordulóval az alapszakasz befejezése előtt a következő: 1. Rába ETO 48 pont, 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 36 pont, 3. MVFC-Berettyóújfalu 28 pont, 4. Aramis SE 27 pont, 5. Swietelsky-Haladás VSE 26 pont, 6. FC Veszprém 24 pont, 7. Nyírgyulaj KSE 20 pont, 8. Göcsej SK 18 pont, 9. FTC Futsal-Fisher Klíma 13 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 2 pont.

Gallai Péter

2017. március 07., 20:04 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...