Sport

2016.10.20. 16:15

Biztosan verték Romániát - Három év munkájának eredménye volt a szerda esti bravúros győzelem

Dunaújváros - A több dunaújvárosi játékossal felálló magyar U21-es futsal válogatott kiütéses győzelmet aratott szerda este Románia ellen.

Gróf András

A Csengeren megrendezett mérkőzésen a mieink 3-0-ás félidőt követően 7-1-re diadalmaskodtak. A magyar csapat góljait a következő játékosok szerezték: Vas Ádám (3), Sáhó Kristóf, Apatini Márk, Józsa Tamás, Harmati Tamás.

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttesét Varsányi Áron kapus, valamint Klacsák Bence és Józsa Tamás mezőnyjátékos képviselte. A válogatott edzője pedig Fehér Zsolt volt, aki a lefújás után természetesen elégedetten értékelte a csapata teljesítményét.

Az U21-es futsal válogatott győzelem nem az első és vélhetőleg nem az utolsó a romániai korosztályos válogatott ellen. A mostani mindenképpen nagyarányú siker volt Fotó: Internet

- Rendkívül büszke vagyok arra, amit a csapatom produkált ezen az összecsapáson. Azt kell mondanom, beérett az elmúlt három év szisztematikus munkája, és ennek köszönhető, hogy ma este egy rendkívül erős román csapatot múltunk felül magabiztos játékkal. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt, és külön öröm számomra, hogy teljes mértékben ki tudtuk szolgálni a szimpatikus közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!